[ Teme actualizate · Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Ultimele mesaje de pe forum
Mesaje noi
ADY9mmData: Marţi, 04/12/2018, 9:42 AM | Mesaj # 1
Forum: Regulament | Tema de discuţie: Regulament ETS 2
Generalisim
Grup: FONDATOR
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Status: Neconectat
1. Limbajul vulgar si denigrarea sau jignirea fata de alti membrii ai comunitatii, este strict interzisa si se sanctioneaza cu suspendarea provizorie, iar la cea de-a 3-a abatere, suspendarea va fi permanenta!.

2.Vineri si Duminica se vor organiza convoaiele , la ora ( la 19:30 adunarea iar la 20:00 plecarea). Cine nu este in stare sa se incadreze in timpul limita, nu va mai face parte din firma! In cazul in care stiti ca nu o sa puteti sa ajungeti , anuntati membri din staff cu cel putin 24 h inainte! Doar persoanele care lucreaza vor fi scuzate, totusi sunt obligati sa anunte cel putin un membru al staffului.

3. In convoi: - Se tine o distanta de cel putin 100 de metri de cel din fata noastra.
- Sambata sunteti sfatuiti sa va adunati in numar cat mai mare! Iar la convoaiele nationale care se vor organiza odata pe luna NU se vor permite scuze banale!!!
- Microfonele o sa fie oprite in timpul convoiului. Doar membri din staff o sa aiba microfoanele aprinse si o sa raporteze fondatorului in caz de urgenta ! Statia desemnata pentru comunicarea intre membri o sa fie statia 13!
- Depasirea este permisa numai daca cel din fata ta are lag si doreste sa ajunga la coada convoiului pentru a evita accidentele.
- In caz de accident intrebam staff-ul pentru urmatoarele etape
- Nu intrebam ce detalii va avea convoiul in ziua respectiva
– Plecarea se face in mod aranjat de catre lideri, iar la sosire se parcheaza in ordinea aleasa de catre acestia . Pe parcursul aranjamentelor, doar cei din staff sau liderii de convoi au permisiunea de a comunica! Cine nu respecta aceasta regula va fi penalizat cu ban permanent
- Nu se pune frana brusca, in caz de accident in fata, se pun avariile si se incearca evitarea accidentelor!
- In telepass pe unde va intra liderul de convoi vor intra toti membrii! Nu se ignora Playerul din fata ta!

4. Este important sa participati la cel putin doua convoaie pe saptamana.

5. Salvarea si poza se vor lua de pe camera “Salvare-ETS2 si tagul Tag RO LGT"culoarea "Albastru"

6. Pentru a depune o cerere de invoaie de la convoi trebuie sa fi participat la minim 2 convoaie!

7. Odata ce un membru nou primeste functia de "Membru in teste" are la dispozitie 48h sa sustina testul, altfel is se va da rankul de Vizitator pana va avea timpul necesar pentru a da testul cu unul dintre instructori disponibili.

8. Toate salvarile se vor face fara nici un DLC si standard fara BEAMS / GIROFAR. Ce va fi permis pe camion este Luminite, Proiectoare de lumina si clacson! Orice alceva ce va aparea pe camion si nu este in conformitate cu Regulamentul TruckersMP. Va fi sters instant posibil ca convoiul sa fie anulat si membrul cea facut salvarea va fi demisionat din firma RO LGT!

9. Milogirea pentru DLC-uri sau Jocuri este strict interzisa!
 
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: